måndag, augusti 03, 2009

Bästa Vita Huset

I fredags var vi på en härlig kennel- och katteriträff i Vita Huset. Japp, där bor våra bästa vänner Jeanett och Anders med barn. Vilken kväll de hade fixat. Vi gick tipspromenad (med svåra men roliga frågor, hm jag är fortfarade lite putt över att jag inte vann ha ha), åt god mat, kastade oss över det fina efterrättsbordet och babblade med alla glada Jean Darkare som var på plats. Och vi var många!

TACK för en toppentrevlig kväll alla ni som var där och TACK familjen Lemmeke som hade fixat ett kanonparty :). Själv kändes det som om kvällen knappt hade börjat innan den var slut. Då har man haft det bra. Japp!

Igår efter träningen så gick vi en sväng vid asfaltsverket nära Arlanda, något som hundarna tycker är jättespännande. Det finns gallertrappor att kliva runt på, en hel drös med grus att springa runt och omkring vid och alla möjliga och omöjliga apparatar att kika på. En helt ok promenad alltså :). Igår blev det inte så mycket gallertrappor för oss, ist gick vi längs den breda asfaltsvägen och babblade. Mysigt, avslappnande och en bra nertrappning efter ett hårt lydnadspass.



Månlanskap


Nöjda efter allt springande


Startklara


Wroom


Kanonen är mitt uppe i en utvecklingsfas a'la spökeri. Ena stunden är han stor, nästa är han en liten plutt. Han är spökig som bara den och listan på vad han anser är farligt varierar. Hittills har han bla blivit rädd för:

* En gotländsk vattenkran
* En gotländsk trädstock
* Jimmy som satt på huk med Tindra i knät
* Min telefonsignal
* Papperskorgarna i Uppsala
* En rockring
* Ett uppstoppat vildsvin (den skräckupplevelsen kan jag förstå :))

Vissa saker har varit värre än andra, men vattenkranen var en av de värsta :). Som tur är har vi varit med om det här förut, så vi vet att det går över i sinom tid... Tills dess simmar vi lugnt och pussar på vår prins som är på väg att bli en stor kille!

Ajök!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar