fredag, oktober 02, 2009

Huset fullt...

...av djur har vi. Och inte vilka djur som helst. Inte loppor, löss eller elefanter. Inte heller getter, får eller hästar. Utan hundar och katter. Och varje djur har sin egen personlighet. Vassego, här får ni en bildkavalkad och beskrivning av katterna som bor med Gossip och Kanonen:


Vår svarta Vampyr - Myran, en orientaldam i sina bästa år

Myran är en cool katt med stor pondus. She breaks for no one liksom, har hon bestämt sig för något så blir det så. Hennes främsta kännetecken är vampyrtänderna och det ständiga kurrandet. Myran kan kurra i timmar. Kurr, kurr, kurr, kurr.


Vår ålderman - Gepettokatten aka Fettopatten :)

Gepetto är en siamesherre som tar livet med ro. Tom när han är vaken så kisar han med ögonen och ser lätt sömnig ut. Livet för honom består av mat plus att ligga och sova. Helst ska han ligga PÅ någon av oss. Han gillar tjejer och kurtiserar gärna med dem. Dock nobbar han Lise när hon löper. Flickorna ska vara håriga för att vara sexiga tycker Gepettokatten.


Nudisten i familjen heter Lise

Lise kom till oss förra året. Hon är en blandning mellan katt, hund och apa och spenderar all sin tid med oss eller hundarna. Det andra katterna duger bara till sällskap när hon löper,. Lise talar högt och ljudligt om när det är dags att sova. Nätterna tillbringar hon under täcket inne i sovrummet. Desto varmare desto bättre tycker Lise om livet :).


Mjau Mjau - vårt senaste tillskott i kattfamiljen

Mjau Mjau hittade jag och min kompis Catrin på en Statoilmack nära motorvägen. Hon var stressad, hungrig och ensam, så beslutet att plocka med henne hem till oss var inte svårt.

Försöken att hitta hennes ägare har varit fruktlösa och när det gått en månad fick vi fundera över vad som skulle hända med Mjau Mjau. Självklart fick hon stanna hos oss här på Solinge. Mjau Mjau öppnar skåpdörrar, jagar möss och trivs med utelivet. Hundarna och de andra katterna fungerar hon bra ihop med och hon är en nyfiken, gullig "liten" typ som vi hoppas ska leva ett långt liv tillsammans med oss.

That was the cats folks!

Trevlig helg!

5 kommentarer:

  1. Hehe diggar Myrans vampyrgaddar!
    Så söta alla missarna är :-D

    Hoppas ni får en super nice helg!
    Kram på er :-D

    SvaraRadera
  2. Det är myyyysigt med katter =).

    Ha en bra helg!

    Kram från oss

    SvaraRadera
  3. Coola Tigrar:-)
    //Carola

    SvaraRadera
  4. Vi har tre katter som valt oss.En kan ligga i soffan och mysa, de andra går in ibland.Blir lite avundsjuk på er som har en under täcket!
    MVH

    SvaraRadera
  5. Hihi Annika, hon fryyyyyyyyser ju, helt naken som hon är. Fast Vampyran ligger oxå under täcket iofs....hm.

    SvaraRadera