söndag, maj 19, 2013

Plötsligt händer det

Det är knappt man vågar skriva det. Men plötsligt har nästa period inträtt i Rulles liv. En liiiite mognare Rulle träder fram och ibland kan man nästan slappna av i hans sällskap.

Från att ha haft en väldigt intensiv tonårsperiod så är han plötsligt lyhörd och någorlunda lydig ;). Nu kommer ju livet med Rulle aldrig bli lugnt, han är en hund där det händer saker ofta och snabbt, det är en egenskap som vi verkligen uppskattar hos honom.

Det hann gå dagar innan jag la märke till det, jag var så van vid att säga  nej, Neeeeej, NEJ!, Rulle sluta, gör inte så, gå, ser du inte att vi sitter här, låt Lise vara, kliv inte på Prinsens svans, jaga inte Ior, ser du inte att Mjau Mjau inte tycker att det är kul, släpp kudden, låt täcket vara, ta inte min filt, spring inte i hallen, slicka inte på min tallrik, bit inte Gossip i benen, släpp Gossips ansikte, Rulle lägg dig inte på mig, AJ, det där gör ont, noppa inte så hårt, stanna kvar i bilen, skäll inte på grannen, jaga inte fjärilen, hoppa inte på mig, hoppa inte på husse, hoppa inte på katten, hoppa inte på någon överhuvudtaget. Und so weiter.

Till saken hörde ju att man inte bara kunde säga sakerna utan var tvungen att resa sig upp och fullfölja kommandona. Om och om, dag efter dag har vi fostrat Rullemannen och försökt att envist bibehålla våra regler om hur man uppför sig i vårt sällskap.

15 månader och så ståtlig

Livet är en fest!

Vi överlevde tonårsperioden HURRA!


5 kommentarer:

 1. Han heter numer Gulle-Rulle med andra ord <3
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han heter alltid Gulle Rulle ;): KRAM

   Radera
 2. Underbart! Vi kliver just in i en härlig tid vi, 7 månader ;) Jag hoppas kunna skriva ett sånt här härligt inlägg jag med på min blogg om ett år ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, då har ni allt det "roliga" framför er ;). Lycka till! Och ni kommer att landa ni också. Vad har du för bloggadress? :) AMmi

   Radera
  2. Det var ju bara att trycka på länken. ;)

   Radera