onsdag, maj 08, 2013

Ludvika 1 maj

Efter några månaders längtan så var det äntligen dags för vår efterlängtade dobermannträff i Ludvika.  Fast jag måste erkänna att det tog emot att lämna den varma sängen när klockan ringde strax vid sju på vår lediga dag. Gäsp. Som tur var så drog kompisarna mer än John Blund, och vilken dag det blev. Strålande solsken, god mat, bra träning, fotografering av fina hundar och massor med dobermannbabbel.

Rulle fick för första gången på länge beträda en okänd appellplan (vi tränar mest hemmavid just nu) och det klarade han galant även om det märks att lillkillen har annat i huvudet just nu än lydnad. Mycket hormoner är det ;).

Gossip fick mest skrota runt, hon är  halt i fram sedan fyra veckor tillbaka. En dum spricka på ena trampdynan ställer till det, och vi kämpar på med att försöka få den att läka. Men Gossip var glad ändå, hon gillar att snosa runt på nya ställen.

Anette hade fixat så att vi fick tillgång till Ludvika BK's planer och deras kök. Hon bjöd även mig och Anders på urgod lunch. TACK Anette för att du alltid fixar så fint!

Tack även till Eva, Luppen, Lectra & Lahkki, Cia & Pinja, Jenny & Fellini,  Malin & Mighty och Anders, Gossip & Rulle för en härlig dobermanndag med vallhundstouch. Ska vi göra om det i höst? ;)

Fler bilder hittar ni på Rulles facebook-sida (Album-Dobermannträff med vallhundstouch).


Hela gänget, frv Anders, Rulle & Gossip, Jenny & Fellini, Cia & Pinja,
Malin & Mighty, Luppen & Lectra, Eva & Lahkki, Anette & Totte


Qui Terret Almighty snyggade sig

Fellini full fokus


Pinja springer budföring wrom


Lahkki fin kontakt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar