söndag, mars 09, 2014

Bästa Mia och Puma

Ett STORT GRATTIS till Mia och hennes KORAD SE UCH VDH CH LP1 LP2 Mezzrow's Puma som igår mottog pris för Årets Totaltrofévinnare 2013 i Svenska Dobermannklubben! De vann också Bruks- och lydnadstrofén.

Första gången Mia och Puma vann Trofén var 2009, och att vinna en andra gång är STORT. Att Mia dessutom hade en till hund bland de tio främsta placerade säger en del om hennes skicklighet. På tionde plats återfanns Korad SE UCH LP I LP 2 Jean Dark Kiss And Tell som är Mias andra tävlingshund.


Fina Puma 8,5 år gammal
Foto; Ammi Aro
Mia och jag tränat ihop i många år nu. Vi har tränat inom- och utomhus, i lera, på gräs, i regn, rusk och i sol. Vi har hejjat på varandra när det har gått bra och stöttat varandra när det gått mindre bra.  Mia är en duktig, ödmjuk och kunskapstörstande träningskompis (och vanlig kompis ;)) vars styrka ligger i att hon alltid tänker på hundens bästa när det gäller träning och tävling.

Jag är så glad för din skull Mia, ni är väl värda den här vinsten du och Puma. Jag hoppas att du är lika stolt över dig själv och Puma som jag är.

GRATTIS än en gång!


Nummer ett och nummer ett!
Mia och Puma
Foto Ammi Aro


1 kommentar: