fredag, mars 02, 2012

Vår älskade prins har lämnat oss

Nothing but your memory
Sorrow and grief
In the air that I breathe
So much pain that I can't hide
I wanna try
But the tears never dry

I måndags lämnade vår älskade älskade prins oss efter en kortare tids sjukdom. Och trots att vi hade förberett oss på dagen så hade min kropp glömt hur förkrossad man blir.

Jag bar min sorg stolt och stark. Jag bar min sorg i kretsen av några få vänner. Jag bar min sorg med högt huvud, och tillsammans med Anders bar vi vår sorg med Kanonens bästa för våra ögon.

Jag grät i min ensamhet, i duschen, i bilen med radion på högsta volym, jag grät när Anders kvällsrastade hundarna, jag grät när Anders och hundarna hade gått och lagt sig. Jag grät i min ensamhet för att Kanonen skulle slippa bära min sorg tillsammans med mig. Hans sista tid på jorden var fin och ända in i det sista var han en glad hund.

Jag grät tyst och stilla. Nu när Kanonen är borta så gråter jag så att det gör ont i kroppen. Jag känner mig amputerad, halv, mitt hjärta är krossat, varje minut saknar jag vår älskade hund.

Han fattas oss. Vår stora älskade trulhund. Min vapendragare. Du fattas oss.

Kanonens sista dag tillbringades med långpromenader i solen, sedan somnade han lugnt och stilla in i min och husses famn. Såsom med Uno höll jag min hand mot Kanonens nos hela tiden, och det sista han hörde var hur mycket vi älskar honom. Vi älskar dig Kanonen.

Efteråt höll jag ihop när vi gick genom de långa sjukhuskorridorerna på vår väg ut. Jag höll ihop när vi mötte människor, jag höll ihop ända tills vi tog oss ut från byggnaden. Där och då tog min sorg över och där är jag än. I den stora sorgen och saknaden efter vår älskade Kanonkille.

Jag saknar dig när jag kliver upp, under hela dagen och när jag går och lägger mig. Jag saknar dig när jag sover, jag saknar dig så mitt hjärta värker, det strålar, svider, bultar och kroppen är helt bedövad av sorg.....

Vi älskar dig Kanonen. Nu och föralltid.Vi älskar dig.

23 kommentarer:

 1. Miljoner med tankar till er Ammi <3 Finaste Kanonen <3 Kramar i massor

  SvaraRadera
 2. Kramar i massor! Onskar jag kunde ge dig en har och nu.......Finaste Kanonen....

  SvaraRadera
 3. Nej, nej, NEJ!!! Fina, fina underbara Kanonen!!! Det finns inga ord.....Kramar, kramar, kramar!

  SvaraRadera
 4. Jag beklagar djupt din sorg. Alldeles för tidigt för fine killen... ♥

  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 5. Men fy så hemskt, vet hur ont det gör.. Många styrketröste kramar till dig och Anders.. Fina Kanonen sov gott tills ni möts igen.. <3 Kram <3

  SvaraRadera
 6. Carola Hedberg2 mars 2012 17:23

  Men guud jag blir alldelens FÖRKROSSAD och jag gråter även jag! Vad händer??? Hur kunde det bli så här? Tusen och åter tusen styrkekramar till ER
  ❤❤❤
  Carola

  SvaraRadera
 7. Nej Nej! inte Pinjas fina pappa.Gråter när jag läser detta.Många kramar till dig och Anders.<3<3<3
  Cia 0 Per Nordin

  SvaraRadera
 8. Mina varmasta tankar till er <3<3<3

  SvaraRadera
 9. Annika i Lindby2 mars 2012 18:57

  Men kära nån! Vad hände! Tårarna rinner, och jag fattar ingenting. Hade sett fram emot, att kanske få träffa honom i sommar. Många kramar till er. Nu får det va NOCK för er del.

  SvaraRadera
 10. Tårarna bara rinner när man läser dina ord, vackra fina Kanonen <3
  Många kramar till er <3<3

  SvaraRadera
 11. Maria Drangel2 mars 2012 20:39

  oooohhhhh nej, vi sänder våra varmaste kramar till er och känner med er. Oerhört sorgligt. Ha det som ni kan och minns dom fina stunderna. Ni vet ju.... det blir bättre även om det tar tid.
  Kram från oss, familjen Drangel

  SvaraRadera
 12. Ammi, usch vad jag känner för er i denna stund... Har själv gråtit sönder mina ögon och när jag läser detta börjar de rinna igen.... Ta hand om er!

  SvaraRadera
 13. Nej!! Ammi, det finns inga ord för detta!! Finaste Kanonen <3, som har gett så mycket men också hade så mycket kvar att ge. Är så ledsen för er skull! Att förlora den man älskar gör så ont, så ont! Många kramar till er alla från Olle och Sabina

  SvaraRadera
 14. Hemskt Ammi, en enormt fin hund och han verkade så go ;( tänker på Er !!!

  SvaraRadera
 15. Så väldigt väldigt sorgligt
  Beklagar , ta hand om er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Hej Ammi!
   Så fint du skrivit om din underbara hund. Det är verkligen sorgligt när dom lämnar oss i sin krafts dagar.
   Jag har ju inte träffat honom men sett hans underbara valp Pinja.
   Många kramar från mej!
   //ACK

   Radera
 16. Mina varmaste tankar till er båda. Jag vet alltför väl vad ni går igenom. Våra älskade dobermann lämnar ett mycket stort tomrum efter sig. Vila i frid Kanonen. <3

  Lenis

  SvaraRadera
 17. Usch vad tragiskt!! Alldeles för tidigt, tänker på er!!

  Mange Hjälm & "Robban"

  SvaraRadera
 18. Usch och fy vad sorgligt, Ammi. Förstår att ni tagit rätt beslut, men det gör ju tyvärr inte sorgen något mindre. Lider med er.// Hille Gadevall

  SvaraRadera
 19. Jag har totalt missat detta Ammi. Jag beklagar av hela mitt hjärta sköt om er och hoppas att det tar slut nu.

  Renée och Ria

  SvaraRadera
 20. Vi känner inte varandra men jag grät när jag läste det fina du skriver om hur det känns att mista sina älskade fyrbenta vänner. Vi miste en dobermann hane han blev bara 3 år opererades för en korsbandsskada och blev aldrig bra pga a djursjukhusets misstag. Styrkekramar till Er.

  Liza

  SvaraRadera