tisdag, mars 13, 2012

Action Rulle

Idag fick Rulle gå den "stora" rastningsrundan för första gången. Den innebär att man går utanför staketet på vår tomt. Det var J.Ä.T.T.E.S.P.Ä.N.N.A.N.D.E.

Gossip visar vägen

Var är jag?

Hm, är det inte där jag brukar gå?

Freedom är härligt!
Det här var ju urkul!

I övrigt så går Rulles liv ut på att lära sig rutiner och vad det innebär att bo i vår flock. Han lär sig "allt" en liten valp behöver kunna, men först och främst så lär han sig att vi är kul och innebär trygghet.

Rulle kunde sitt namn när han kom till oss (tack Jeanett), nu lär han sig att komma när vi ropar, vi har påbörjat följsamhets- och kontaktövningar och de går bra :).

Rulle gillar att ta ögonkontakt och nu får han såklart beröm varenda gång han gör det.. Han hämtar gärna saker och kommer in med dem till oss. Det får han också MYCKET beröm för :).

Mest ägnar vi oss åt att få vardagslivet att flyta på. Rulle är duktig och säger till när han behöver gå ut, vi åker bil och då somnar han inom 5 minuter, han lär sig ordet nej, och att inte jaga svarta och nakna katten. Han umgås mer och mer med Gossip, och däremellan sover han. Massor.


Finaste RulleBull

Tack till alla er som lyckönskat oss till vår nya valp. Ni är bäst!

Nya bilder på Rulle finns i vår Pixbox.

Stor kram från Rulle med familj

2 kommentarer:

  1. Så härligt att läsa... <3

    SvaraRadera
  2. Underbart! Konstigt, att det känns så länge sen jag var i den sittsen. Tiden går fooooort!

    SvaraRadera