torsdag, oktober 20, 2011

Trattkantarellen

Gossip's operation i veckan gick bra. Och all den nervositet som jag känt inför, under och efteråt är som bortblåst. Det var extra skönt att åka tillbaka till Tyresö och vår "husveterinär", både hon och de flesta i hennes personal vet hur ont i magen jag får av knölar och svullna lymfkörtlar på hundarna.

Men den här gången verkar vi kunna blåsa faran över. Den stora tumören i magen var en "klockren fettknöl" och även proverna på lymfkörteln såg normala ut. De är dock ivägskickade till laboratoriet som ska titta närmare på dem, men tillsvidare känns det som om vi kan andas ut.

Gossip fick såklart en tratt med sig hem som hon ska ha på sig på nätterna, men dagarna tillbringar hon i följande fantastiska kroppstrumpa som jag köpte på Tyresö Djurklinik. Gossip ser ut som en grön smurf, men strumpan funkar utmärkt  och rekommenderas varmt ;)

Alldeles nyopererad

Sur trattkantarell

Myser i solen
 Dag två efter operationen så är Gossip pigg och glad som vanligt, såret under magen ser fint ut och hon verkar inte alls ha ont av ingreppet. Under konvalecensen så får hon bara ta korta promenader, men vi ska även försöka ägna oss åt hjärngymnastik. Vårt första projekt blir att få till vittringsapporteringen tävlingsklar.

Må väl och tack för all tumhållning :)!

1 kommentar:

  1. Skönt att det inte var något allverligt. Krya på sig Gossip! /Susanne

    SvaraRadera