onsdag, januari 20, 2010

Rondellhundar

Idag är en sån där dag då schemat varit fullspäckat, och orken att åka iväg och träna hund inte varit särskilt stor. Då är det en ynnest att ha en egen tomt där hundarna dels kan leka, dels få några uppgifter att lösa.

Så nu har de båda marängerna fått leta efter favoritleksaken (självklart har de EN gemensam leksak som duger fast huset är fullt av saker att leka med). Jag har bl a stått på åkern och kastat in leksaken på tomten och sen har de fått leta var för sig. Gossip är för smart för att gå på den lätta att det minsann skulle vara svårt att hitta öppningen i staketet och Kanonen tittar på storasyster och gör härmar när det är hans tur ;). Men nog får de tänka lite extra ibland!

Efter leken så kastade jag ut tonvis med godis och lät de nosa sig trötta. En timma senare är vi nu inne och hundarna ser minsann nöjda ut med dagens övningar som avslutades med den megaroliga LOOPING-leken runt ett träd i vår trädgård. Vi har 3000 kvm inhägnad tomt och hundarna väljer att köra rondellhund runt ett träd.....jaja.


Looping Time!


Vrom vrom Gossip först såklart


Kanonen provar att galoppera åt andra hållet men hinner inte ifatt...

Nu ska vi mysa inne ett tag. Tänt var det här!


Innemys


Innemys 2


Grindstolparna kan användas som ljuslyktor.

Häromdagen satte jag värmeljus i 30 av stolparna på framsidan. Det blev så fint :)


Utemys :)

Ajök!

3 kommentarer:

 1. hundarna ärju för roliga...och ljus är ett måste :-)Härligt

  SvaraRadera
 2. Haha, de er nå søte da:-) Her hjemme tender vi også masse lys på kvelden, og det er super mys:-) Det spraker i peisen og det er varmt og godt, og jeg koser meg med en Chai...MMm deilig med slike kvelder:-)
  Blir så koselig og sees i Mars og vi hoppas på en gemensamm middag lørdag kvelden, det hadde varit super mys:-)
  Hoppas formen er bettre
  Kram og häls Anders

  SvaraRadera
 3. Ja, en trädgård hade inte varit fel ... Ser ut som om dina hundar sormtrivs :)

  Tack för hälsningen i bloggen! Så skoj att du också varit i Indien! Vi flög till Bangalore (södra Indien alltså, men det vet du säkert), tog bussen till vackra staden Mysore, sedan vidare upp i bergen till Masinogoudi och Ooty, utför längs med teodlingar till Munnar och Polachi och sedan till Tattechad och till sist till havet vid Fort Cochin (turistigt, men härligt att guppa i Indiska Oceanen :-)) innan vi begav oss tillbaka till Mysore och sedan Bangalore igen. En resa som rekommenderas om du inte redan besökt dessa platser ;)

  SvaraRadera