söndag, september 16, 2012

Får man skryta här?

Såklart man får, det är ju min blogg :)!

Se vilka fina ståbilder jag och Cia fick till när vi sågs på Enköpings BK.

När Jeanett bad om ståbilder på Pinja så tänkte jag "Hur ska vi få till det utan någon som visar hunden?". Men det gick :). Jag fick helt enkelt krypa fram till hunden, ställa iordning henne i utställningspose, krypa tillbaka till kameraläge, be matte locka på hunden samtidigt som hon skulle få den att stå stilla. Sedan var det bara att knäppa av några bilder, och göra om det när Pinja tröttnade på oss ;). Som ni ser så är Pinja otroligt välbyggd, och det är bara en tidsfråga innan hon blir champion.

LP I Jean Dark Orlane, drygt 2 år gammal

Finaste Pinja

Som sagt var, hon stod bra på alla bilderna :)

Vacker tjej

Vi hann även med att prata lite allvar,  njuta av solen och självklar tränade vi med alla tre hundarna. Rulle imponerade med att inte bry sig om att vi var på okänd träningsplats, han tuffar på med sina moment, bryr sig föga om var vi tränar bara att vi tränar. Gossip gjorde några riktigt fina moment, äntligen har vi kunnat träna lite mera, och senan verkar hålla.

Pinja fick köra igenom hela LKL II lydnaden och hon var så duktig. Ekipaget fick med sig lite tips och råd på vägen om hur de ska "hotta" till sitt fria följ och förhoppningsvis ger de resultat.

Tack Cia och Pinja för en riktig toppendag. Hoppas presenterna smakade ;).

Nu följer en bildbomb, fler bilder finns som vanligt på Rulles facebook-sida.

Mattes tjej


Fritt följ

Kamplusten är det inge fel påSå fina ihop!

Matte får hålla i hårt

Pinja bus


Full fart

10 poäng på rutan

2 kommentarer:

  1. Hon är superfin, och Cia verkar såå duktig och bra med sin hund <3

    (Har ni upptäckt att om man klickar upp en bild så öppnar sej ett bildspel?! Bilderna är större och det är enkelt att bläddra mellan dom..)

    SvaraRadera
  2. Och JAAAaaa.. man får skryta i sin egen blogg, precis hur mycket man vill <3<3<3

    SvaraRadera