måndag, september 03, 2012

En ovanligt elak bacill

Stackars lilla Gossip har råkat ut för en ovanligt elak liten bacill. Basilusken är i värsta fall resistent mot meducin, och då blir det inte så skojs. Just nu går hon på en bautakur med penicillin, så håll en tumme för att det hjälper.

Vår solstråle Gossip

Rulle, vår OS-mästare i split, slog sig rejält i söndags när han halkade på vår hala regnvåta altan. Och därför ska han, gå i koppel och vila i ca 7-10 dagar. Behöver jag säga att det går sådär?

Rulle är ju en väldigt arbetsglad liten filur, så för att stilla hans energiutbrott så har vi hängt rätt mycket både i stan, på Arlanda och i Upplands Väsby. Finns ingenting som glädjer en lantishund så mycket som att få gå på asfalt. Och trött blir han :). Thank God.

Nåväl, tiden går fort och snart får jag börja träna mina hundar igen. Längtar!

Valhallavägen är kul

6 kommentarer:

 1. Usch då! Sådana baciller är inge kul :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är de inte. Och speciellt inte när de bor i rumpan ;). Men det ordnar sig väl på något sätt. Tack för omtanken!

   Radera
 2. Krya på kramar! <3

  SvaraRadera
 3. Usch då! Vilken otur. Stackars Gos <3 Rulle, blir förhoppningsvis bra snart, annars river han väl huset :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alltid är det något ;). Rulle ska få lära sig att hålla fast apporten, stegförflyttningar och lite annat smått och gott. Och framförallt ska han få gå kopplad för jag släppte honom för tidigt förra veckan. FY AMMI. ;), Gossip mår bra, basilusken bor i rumpan, men vi vill ju inte ha den där, så jag hoppas den försvinner. "Det här är en mycket ovanlig basilusk" sa veterinären när hon ringde. Och jag bara: Nämen såklart det är, vi är vana att drabbas av ovanliga saker haha. ;)

   Radera