måndag, maj 21, 2012

BIR-Rullen

Vi hade gäster i lördags, från tidig eftermiddag till halv elva på kvällen. Rulle hade helskoj, han hade inte bara en dam, utan flera på besök och under dagens lopp lekte han med flera av dem. Vid sju-snåret kom jag plötsligt på att vår lille herre ju skulle på utställning dagen efter. Och att den perfekta uppladdningen kanske inte består av en lekaheladagenlångisommarvärme. Oj då.

Nåväl, efter massor med god mat och många glada skratt skjutsade jag hem den sista gästen och vi fick ihop några timmars sömn. Det var helt klart ruggugglevarning på mig när klockan ringde strax före sju. Men eftersom vi skulle till vår gamla hemmaklubb SSBK så kom vi ändå iväg. SSBK kommer alltid att vara "hemma" för mig, det är bara så.

SSBK, min favvoklubb

Väl framme packade vi ur bilen, satte oss i solen och inväntade vår tur. Rulle var JÄTTETJÖTT och fick vila ända in i det sista. I ringen började han med att ge domaren en stor puss, och sedan travade och ställde han upp sig med fin attityd. Duktig Rulle. Än en gång fick han HP och blev BIR-valp men i gruppfinalen så blev vi tyvärr utan placering.

STORT GRATTIS till Helen och Chatrine och deras "Zamba" Theneican's Street Dance som blev BIR och BIG-2. Och tack för all hjälp både under och efter utställningen ;).

Inofficiella utställningar är verkligen toppen när man har valp, alla vill hälsa och pussa plus så får man massor med miljöträning på kuppen. Men på slutet var Rulle jättetjött igen...


Rulle sov både här och där medans matte babblade med folk

Rulles kritik:

Bra proportioner, Maskulint huvud och uttryck. Välutfyllt nosparti. Välformade ögon. Bra pigment. Vacker hals. Bra bröstkorg och förbröst för åldern. Bra benstomme. Välvinklad. Rör sig bra. Vacker färg. HP, BIR-valp.

Domare: Annmarie Maeland
:)

1 kommentar: