onsdag, december 14, 2011

Veteranklass nästa



Tiden går. Den går så otroligt fort, plötsligt har Gossip gjort sin sista start i championklass.

Fina Gossipen gjorde en fin sorti, uppvisad till perfektion av Jeanett medans jag gömde mig bakom stolpar och ett stort publikhav och bara njöt av att se vår fina hund trava fram i ringen. Gossip fick en finfin kritik, blev dock oplacerad men behöver absolut inte skämmas över sin prestation, det var många fina hundar med och i championklass tikar var konkurrensen stenhård.

Vår fina känguruhund ska nu få vila från utställningsvärlden, nästa gång hon ställs så är hon veteran. Smaka på den - VETERAN.

Det känns helt overkligt, men är sant, Gossip's 7-årsdag är snart här, sen väntar ett år med tävlande i elitlydnad innan vi kommer att äntra utställningsringen igen. Kanske har hon då fått ännu en titel framför sin redan långa harang :).

Gossip har varit - och är - en fantastisk hund med mycket karisma, en aldrig sinande arbetslust och hon är en glädjespridare av stora mått.

Även om hennes yttre kanske inte skvallrar alltför mycket om hennes ålder så har vi ändå börjat märka av att vår hoppetossa blivit äldre.

Hon är lite lugnare, lite morgontröttare, lite hungrigare, lite kvällströttare. Men hon är fortfarande lika vild när husse kommer hem, och lika svansviftande och härlig när vi tränar. Gossip är alltid glad och jag hoppas att hon får fortsätta att vara glad i många år till. Världens bästa Gossip Johansson!

1 kommentar: