söndag, december 25, 2011

Änglahunden

Så har då ännu en julafton passerat. Och den har som vanligt varit väldigt lyckad med många glada skratt och en härlig gemenskap. Magen är mer än mätt av all god mat som vi har ätit, tillsammans med de bästa vännerna har vi skapat en egen jultradition och ett eget julbord nästan helt utan julrätter. Vi äter helt enkelt bara sånt som vi gillar och lite till :).

Julklappsutdelningen har vi dock inte ändrat på utan den utförs enligt alla gängse traditioner, i år fick jag massor med fina julklappar, både till hemmet och till mig själv.

En av de julklapparna är den här fantastiska teckningen på Uno, vår älskade änglahund. Alla som känner mig vet att jag älskade den här hunden lite extra. Alla som känner mig vet att jag samlar på änglar i alla dess former och som vanligt stod en ängel eller två på önskelistan. Linn, som både fotar och ritar fantastiskt, ville inte köpa en ängel utan göra en ritade en av de finaste änglarna som jag har sett.

Såhär skrev Linn om bilden på sin sida:

"Julklapp
Jag tecknade en bild av Ammis hund Jean Dark Uomo-Fairytail som gick bort för något år sedan. En av världens trevligaste hundar.

Ammi samlar på änglar och den här bilden skrev jag ut och ramade in, så fick hon ännu en ängel i sin samling.Ammi försäkrar att det ser precis ut som Uno."

Klicka gärna på bilden för att få upp den i större format.

Teckningen är helt otrolig i verkliga livet, det ligger ett guldskimmer över hela bilden och färgerna är helt fantastiska.

Originalbilden som Linn utgick ifrån, hon har fångat honom perfekt

8 kommentarer:

 1. Jag har inte ord för hur fantastisk bilden är!!! Jag förstår att du blev jätteglad över den! Kramar

  SvaraRadera
 2. Amazing............. <3 Önskar jag hade så fina teckningar av mina änglar!

  SvaraRadera
 3. Wow!!

  Den är så fin att jag började gråta! Hmm börjar nog bli gammal å sentimental!

  God fortsättning och Gott Nytt År!

  Kramar från Jill, långnäsa å trubbnos!

  SvaraRadera
 4. Härligt med en så trevlig jul och vilken otroligt fin bild du fick, underbar! //Hille

  SvaraRadera
 5. vilken fantastisk present

  SvaraRadera