tisdag, november 22, 2011

Valpar till salu, en tik och en hane


Pga återbud så finns det fortfarande två lovande, en tik och en hane, valpar tillgängliga hos Kennel Dobiáco. Valparna lämpar sig för både arbete, utställning och familjehundar. De har ett bra temperament, är öppna och tillgängliga med bra kamplust.

e. Korad Svensk Vinnare-11 C.I.E Norsk Utställningschampion Norsk Vinnare-10 VDH (tysk) champion Nordisk Junior Vinnare-08 Jean Dark Kanon "KANONEN"
u. Korad Dobiáco Barbarozza "TINDRA".

Kanonen kommer ur kennel Jean Darks välkända K-kull, där alla i kullen är fri-röntgade, Korade och de flesta av dem har visat sig både inom utställning, bruks- och lydnadstävlingar.

Tindra är en mycket trygg, trevlig och social tik. Korad SDVungh-2010 Dobiáco Ezperanza, är ett guldkorn ur Tindras tidigare kull, som vi säkert kommer att se en hel del av i framtiden. Ur den kullen kommer även Korad Dobiáco Ezprezzo, en herre av samma härliga kvalitet som sin syster, lugn och stabil, arbetsglad, social och otroligt snäll.

Båda föräldrarna följer Svenska Kennelklubbens rekommendationer för avelsdjur. Valparna är leverensklara vecka 43-44 och säljs enligt Svenska Kennelklubbens regler (veterinärbesiktade, avmaskade, vaccinerade, chipmärkta, registrerade).

Kennel Dobiáco har mångårig erfarenhet av rasen, de har levt med dobermann sedan början av 90-talet och hade vår första kull 1997. De vill att du ger din hund ett aktivt och meningsfullt liv. Att gå valpkurs är bra och det är något de har som önskemål. Även att hunden röntgas före 2-års ålder samt deltar på en mentalbeskrivning.

Kenneln planerar läger till våren/försommaren 2012 och träningsträffar under hela året.

Mer information om kullen hittar ni på  http://www.dobiaco.com/

Fler bilder här.

:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar