tisdag, november 15, 2011

Möten med världens alla hörn

Hundvärlden är fantastisk och ger tillfälle till så många trevliga möten med människor från världens alla hörn. Tack vare hundarna och min härliga uppfödare så är min värld så ofantligt mycket större än vad den vore utan dem. Tack Jeanett!

Lyckopiller

Igår fick jag tillfälle att möta den i Estland boende hanen EST,LTU JCH, Lithuanian JW´09, Finnish Club JW´09, Estonian Club Winner 2011 Estonian, Latvian, Lithuanian, Russian, Belarussian ,Finnish, Polish Champion, Baltic Champion IPO 3, KK 3, BH, ZTP- V1B Yacheero´s Pando Pandero och hans mycket trevliga matte Kaidi som även hade sin, lika trevliga, bästa vän Liisbeth med sig.

Efter en lyckad date, som förhoppningsvis leder till att Pando och Kanonens fina syster Korad LP I Jean Dark Kylie Minogue blir föräldrar om två månader, så åt vi lunch och babblade hund i flera timmar.

Det är intressant att höra om hur andra dobarmannuppfödare/ägare har det i sina länder. Och hur de tänker kring vår ras. Att utbyta erfarenheter med andra dobermannentusiaster från världens alla hörn är väldigt roligt och berikande.


Och vad gäller Pando så var han precis sådär trevlig som man kunde tänka sig att han skulle vara. ;)
Vill ni läsa mer om Yacheero's Kennel så hittar ni dem här: http://yacheeros.com/index.htm
Trevlig läsning!

2 kommentarer:

  1. Han är verkligen mycket snygg :-D Han såg ut på bild som att han inte är alltför stor?! Han ser ut att vara fint kompakt utan att vara för "stabbig"...
    Jag håller alla tummar att det blir som önskat och tänkt :-D

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Du har helt rätt, han var jättefin och lagom stor. En jättehärlig hane :-). Smilla är en gullig tjej så den här kombination ser jag framemot :-)

    SvaraRadera