onsdag, juli 20, 2011

Arbetsläger

Semester för oss brukar innebära resor, ro och raj-raj. Så inte i år. Vi bestämde oss för att stanna i Sverige för en gångs skull. Och kom så klart på den utmärkta idén om att "Nu minsann är det dags att förverkliga drömmen om ett trädäck på framsidan". Tjohoo.

Drömmen slutade inte med en liten altan, nej, ska det byggas så ska det byggas rejält, så här står vi nu i vårt egna lilla arbetsläger a'la Solinge. Vet ni hur mycket jobb det är med att bygga en altan? De gamla plattorna på framsidan skall bort, den gamla "skäms-grillen" likaså, man ska gräva upp plantor och ogräs som så klart har fått växa vilt under hela våren inför väntande bygge. Sand ska upp och ner, det ska plattas till, fixas, donas, ritas och planeras.


Herregud 1 så mycket man behöver tänka på! Men förhoppningsvis så blir slutresultatet fint. Vi är grymt effektiva och jobbar hårt, så medans Anders har fixat med altanbygget så har jag rensat hela vår lååååånga grusgång fri från ogräs. Ser ni så fin den blev :)

Och på köpet blir man solbränd :)

Ha det gott!

5 kommentarer:

  1. Hojta om ni behöver hjälp! :) Ska bli spännande att se hur det blir då det är klart! Heja, heja!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Blir ju superbra!! Duktiga ni är-men det är ju också roligt när man ser resultaten...som rensa ogräs o få fint:-))Ser fram emot bbq party på er nya terass sen :-)

    SvaraRadera
  3. Kommer att bli superbra! Duktiga ni är :-)

    SvaraRadera
  4. Spännande med en stor altan. Du får lägga upp bilder på det färdiga projektet sen.

    SvaraRadera
  5. Party it will be. Foton kommer :). Altanen blir ca 85 kvm stor så vi har att göra ;)

    SvaraRadera