tisdag, april 06, 2010

Utbrytarkungen

Vilken pärs det var att träna Gos idag när (Kanonen) bröt sig ut ur huset 3 ggr! Första gången öppnade han ytterdörren, andra altandörren, nästa tog han sig igenom barngrinden och altandörren. Fjärde gången låste jag alla dörrar, satte för grinden och ett kompostgaller. Då höll han sig inne tills han fick träna. Jag var helt slut efteråt...pust....Sov nu snälla Houdini Hund.



Gossip fick iaf träna vidare på framåtsändandet och sedan gjorde vi lite lekupplet, där hon i princip fick vara hur busig som helst, bara hon ville ut ut ut till saken. Det funkade bra :).

Kanonen fick ett spår med hönsbuljong i, jag lyckades dock hälla ut lite för mycket buljong eftersom han ibland fick stopp. Men i övrigt så lufsade han på i ett bra lugnt tempo. Efteråt busade vi med hans favoritleksak och sen körde vi lite fot. Djädrar vad han börjar att tycka att lydnaden är kul! Duktig Non!

Inom en nära framtid så ska vi åka hit och mysa. Anders hade en massa SAS- och Hiltonpoäng drällandes till ingen nytta ;), och vips så bokades resan till ett av mina favoritländer. Det ska bli så kul :).


Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Annika i Lindby9 april 2010 kl. 09:16

    Kreativ pojke den där Kanonen!Blev han avis på Gossip? Kul att han gillar lydnaden.
    MVH

    SvaraRadera
  2. :) ja, han var verkligen kreativ i sina utbrytningsförsök och ville ut till oss och träna. Så brukar det vara när vi tränar, den som är inne vill ut och den som är ute vill absolut inte in.

    Ha det bra!

    SvaraRadera