söndag, april 25, 2010

Träningsbilder 24 april

Nu ligger vi i. Kanonens sjätte spår för säsongen är härmed avklarat och för Gossips del så fick hon spårdebutera igår. Med den äran måste man säga, hej baberiba vilken fart vår Spår Gos har i skogen :). Det gick det så snabbt att hon inte riktigt hann stanna vid pinne nummer två, men efter lite lek och kamp, så togs resten av apporterna i flygande fläng. Hon är härlig vår bus Gos.

I uppletet har vi backat tillbaka massor, och igår körde vi rena babyövningar, något som Gossip tyckte var SÅ KUL, ska bli spännande att se om min tanke med detta leder till önskat resultet. Såhär är det ju med hundträning, saker som "alltid" har fungerat fungerar plötsligt inte och då får man tänka om, tänka nytt och sen på't igen. Alla stöter på problem, och det är dem man lär sig av. Man lär sig otroligt mycket mer av problemen än av träning som bara fungerar. Faktiskt :)!

Idag väntar fotosession a'la big time, då jag och vännerna ska fota oss igenom 4-5 hundar. Håll en tumme för att vi får några representativa kort :). Lite träningsbilder (och en snyggbild) från gårdagen:



Snyggve Kanon


Fot Kanon


Spår KANON!


Spårar på...


Spåret klart slut (200 m, en vinkel, två apporter)


Rapport Kanon....


...WROOOOOOOM!


Gossip på spåret


På väg mot en pinne!


Spåret avklarat (600 m, massor med vinklar, 5 apporter)


Kamplusten är det inget fel på!


Dutti Gos!


Lycklig Gos!

Ha det så gott! Njut av våren och vovvarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar