torsdag, juni 17, 2010

Duktiga syskon

Jag måste bara skryta lite.....

K-kullens ägare är så aktiva och alla tränas mer eller mindre. Fyra av dem har redan varit ute på tävlingsbanorna:

* Korad Jean Dark King Liqueur har tillsammans med matte Elaine startat i appellklass två gånger, svindlande nära ett godkänt resultat (158 och 156 p). BRA GJORT av matte Elaine som aldrig har tävlat hund förut. Nu ligger ekipaget i hårdträning inför höstens appellstarter, och nu med målet att bli uppflyttade till lägre och sedan fortsätta uppåt i klasserna. Något som jag inte tvivlar kommer att ske!

* Korad BH Neumünstersieger -09 SDV ungh- 09 Jean Dark Kingdom gjorde i höstas ett godkänt BH-prov och tillsammans med matte Tessan ligger de i för att tävla IPO I i höst. Att Kinge ska bli godkänd även där råder ingen tvekan om ;). Matte Tessan har sedan tidigare tävlat både elitspår och elitlydnad med KORAD SUCH LP I LP II LP III SDV lydn -07 SPH III Jean Dark Extravagance :).

* SPH I Jean Dark Kiss and Tell har tack vare matte Mias flinka hand på några knappa månader (Ella flyttade hem till Mia sent förra året) blivit tävlingsklar OCH tävlat i LKL I, appell- och lägrespår. Resultatet? Två förstapris i LKL I, uppflyttning till lägre på debuttävlingen och sedan godkänd i lägre klass spår veckan efter. Och än är året inte slut....

sist men inte minst:

* LP I Jean Dark Kylie Minogue som också är en omplacering som "hamnade rätt" när hon flyttade hem till matte Jill. Tack vare Jill så har Smilla utvecklats till en lydnadsstjärna och tog i juni på knappa 12 dagar LP I med poängen 160, 179 och 175. Att ekipaget ska fixa fler fina meriter under året råder ingen tvekan om heller! Smilla har även godkänt mentaltest :).

STORT GRATTIS till er alla!!! Vi är så stolta över er!

Jean Dark's K-kull är verkligen en Kanonkull. De är hd-fria, ögonlysta ua, sex av sju har godkänt mentaltest och fyra har som sagt var redan tävlat :). Alla har ställts ut med goda resultat, fyra av dem har minst cert på utställning och vem vet hur många champions vi kommer att få i kullen. Vågar jag gissa på fler än en ;). Duktiga ni!

1 kommentar:

  1. K-kullen är enorm verkligen, sen har dom ju att brås på med! ;)

    Det är verkligen underbart att ha så kul tillsammans med sin hund och att det då går bra är ju aldrig fel!

    Grattis till K-kullens mattar och hussar för de bästaste vovvarna i världen!!

    Ammi! Tack för din visade uppskatting, det gör mig alldeles jätteglad! *stolt matte till JD Kylie Minogue*

    SvaraRadera