onsdag, maj 19, 2010

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN har vi fått klartecken för att kunna köra igång träningen med Gossip. Hon har under vintern/våren dragits med en del skador, det har varit vattensvansar, tår som pekat både hit och dit, klor som tagits bort och halta fötter. Aj.

Igår var det så dags för ett nervöst veterinärbesök (nummer fyra i ordningen på kort tid). Och även om Gossip under de 3 senaste veckorna varit både smärt- och medicinfri så pirrade det rejält i magen. Men inte hade jag behövt oroa mig, allt var som vanligt, Gossip är i bra form, skadorna har läkt och nu behöver vi bara använda "sunt hundförnuft" när vi tränar, vilket vi ju alltid har gjort, uppvärmning och nertrappning är viktigt när man tränar hund!

Så skönt att få grönt ljus. HURRA!

ÄNTLIGEN kunde jag så anmäla till både lydnads- och brukstävlingar. Vi ligger ju långt efter vår planerade tävlingssäsong, och hela våren har jag gratulerat andra till framgångar (roligt roligt iofs) men även längtar ut på tävlingsbanan själv. Det pirrade rejält i magen när jag anmälde till vår första elitspårtävling. Det är värre att anmäla än att tävla :).

Bästa Gossipen, nu ska vi ut i världen och ha kul!



Glada hälsningar från Ammi

4 kommentarer:

  1. Annika i Lindby20 maj 2010 kl. 09:13

    Åh så roligt att höra. Nu har man lite spännande läsning att se fram emot.
    MVH från ett varmare Skåne

    SvaraRadera
  2. Härligt att ni får köra igång igen! :)

    SvaraRadera
  3. Tack snälla! Vi har tränat upptag idag. 26 grader varmt. Skönt att värmen spred sig även ner till Skåne :)).

    SvaraRadera
  4. Åhh vad kul att höra att hon är "fit for fight" Hoppas ni får en underbar tävlingsäsong!

    SvaraRadera