måndag, mars 28, 2011

Två + åtta = tio

Den senaste dagarna har av olika anledningar sett lite annorlunda ut för oss och vi har varje dag motionerat inte bara två utan tio hundar.

Att gå med tio hundar är faktiskt inte så mycket svårare än att gå med två. Nu tillhör ju hundarna bästa Jeanett, och därför är de inte bara mycket väluppfostrade utan även kända för och vana med oss. Alla har gått lösa från start till mål, och idag tillbringade vi 2 underbara timmar utomhus där hundflocken liksom böljade fram på åkrarna och i skogen.

Jag ägnar mig inte åt onödiga inkallningar, utan ropar när/om det behövs. Nu bor vi på landet och möter ytterst sällan någon, men de gånger vi har mött folk så har det räckt med att kalla in flocken och ställa sig åt sidan. Väluppfostrade hundar som sagt var :). Det är fantastiskt att se dem rusa runt och alla tio trivs så bra ihop. Kanonen är enda tuppen i hönsgården (förutom igår då Jonathans Wille 6 glada månader följde med) och ni kan ju tänka er hur nöjd herr Kanon är med det. Mycket :).

Idag har det alltså varit en riktigt härlig vårdag, och det var nog inte bara jag, utan även alla mina fyrbenta vänner som njöt av solen och värmen. Vi tog oss tom tid att sitta en stund i solen och bara vara. Nu känns det som om solen gett ansiktet årets första färg. :)

Vanilla och Saga i vårsolen

Vanilla :)

Sötaste Hallon, snart 10 år

Minnie Bus

Ivy håller koll

Frillan solar

The bodyguards, aka Jenna, Gossip, Kanonen och Juni
(ser ni hur lika Kanonen och Juni är?)

Tussilagotajm!

Gårdagens flock, elva hundar och fyra människor

Felicia med alla tio :)

Sötaste Hallon hittade årets första tussilagos!

Sol i blick!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar